Boblberg.dk

- Et mødested for medborgere

Syddjurs Kommune har indgået et samarbejde med Boblberg.dk, ligesom 27 andre af landets kommuner, for at give kommunens borgere adgang til de mange potentielle fællesskaber med målet om at styrke trivsels- og livskvaliteten og dermed også den mentale sundhed.

Boblberg.dk er en borger-til-borger-portal med over 120.000 medlemmer, hvor borgere har mulighed for at oprette opslag i form af bobler, som inviterer til aktiviteter, interesser, oplevelser og meget mere i fællesskab med andre. Gennem boblerne kan borgerne mødes med medborgere med samme boblende interesser, såsom nogen at træne med, strikke med, lave mad sammen med eller blot nogen med samme ønske om at starte nye venskaber.

Boblbergs bobler inspirer og inviterer borgerne til at bruge deres lokalsamfund på nye måder, og giver samtidig inspiration til de borgere, der har et ønske om at være frivillig.

Du kan oprette dit eget opslag - en bobl - eller se om der er andre bobler, der deler de samme interesser som dig ved at oprette dig på boblberg.dk